mandag 17. september 2018

Oddvars Nesletter september.


Hei !

Takk for gode tilbakemeldinger i forbindelse med Spiral Challenge, vi setter pris på det, alle som er involvert.

Tredobbelt norsk seier i siste runde av NEZ-mesterskapet Mølndal. Tredobbelt ble det også i NEZ-mesterskapet. Da bør vi være fornøyd. Steinar F/ Tore F vant i Mølndal og Anders Grøttum ble NEZ-mester for førere. I kartleserklassen hadde undertegnede sekundene på sin side og vant denne klassen. Resultat fra Mølndal: http://raceranking.net/res/molndalschallenge2018tot.pdf

Oppdatert liste i NTMChallenge-cup. Da er det bare 1 løp som gjenstår, og siste mulighet til å sanke mer poeng er i Stifinner`n 16/10.

 

Men det er flere løp og aktiviteter på kalenderen.

Som vanlig er det invitert til møte i forbindelse med RMCH 2019. Møtet er mandag 24. september i lokalene til NBF. Ytterligere info om møtet og om Norwegian Rally Drivers Club kan der lese om på denne hjemmesiden: https://www.rallyklubben.no/  Innbydelse ligger også vedlagt.

NM i Autoslalåm arrangeres av KNA Drammen lørdag 29. september. Egen klasse for Veteranbiler, 30 år og eldre (Ikke NM-klasse). Her kan dere få luftet både bil og fører. For øvrig krever dette løpet en god del medhjelpere, og kan dere sette av en lørdag på Basserudåsen (Kongsberg) tar vi imot all den hjelp vi kan få.

For de som har anledning til en tur til Danmark 29. september arrangeres det løp i området rundt Odense. Link til løpet: https://www.dhmc.dk/race/2018/fyn-rundt-2018

Rally Killingen i Kil, er flyttet til søndag 30. september.
Challenge kjører først i rally, dvs. stengte veier og uten orientering. Kanskje 50 km/t hele veien. Betyr morsom kjøring og fin sekunderingstrening.
Se følgende link for mer informasjon: http://www.raceconsulting.se/rally-killingen-118-18/

Lørdag 6. oktober arrangerer Kolsva sitt regularity rally og det er allerede påmeldt norske deltagere. Heng dere på og innbydelse ligger vedlagt.

16. oktober kjører Asker og Bærum Motorsport som vanlig Stifinner`n. Dette er et kort og greit kveldsløp og benytt tirsdagskvelden til noe trivelig.
Link til hjemmesiden, hvor dere finner alle opplysninger: http://www.abmo.no/stifinnern-meld-deg-pa-na/

27. oktober inviterer Asker og Bærum Motorsport til info-møte om Challenge og Rally Monte-Carlo Historiqe 2020. Møtet er på Lierkroa ved Drammen og starter kl. 12:00.
Det vil sikkert bli lagt ut med info her: http://www.abmo.no/

Midnight Run, 10. november kjøres i år i Tyskland. Startsted 2,5 t. kjøring fra grensen.
Se link for mer info om løpet og hotell.

Ikke glem Challengekonferansen på Helsfyr lørdag 17. november. Premieutdeling for NTM Challenge-cup og man kan lufte sine meninger etter sesongens løp.

Coppa Europa 2019, 4-7. april er et løp som norske deltagere i alle klasser har gode resultater i tidligere. Kan anbefales og arrangøren gir rabatt til deltagere fra de nordiske landene. (se vedlegg).

Følg også med på Facebook, der er det stadig tips og nyheter: https://www.facebook.com/search/top/?q=challenge%2Fregularity%2Froad%20rally%20norge

Mvh.

Oddvar M.
90 01 94 90