onsdag 15. august 2018

Høstens Challengesesong er her...


Hei alle sammen !
Resultater i NTM Challenge Cup 29 August 2018
Resultater 2018, NTM Challenge-cup

Da starter høstsesongen opp og håper dere er klare til å bidra, helst som deltagere, men alle som arrangerer trenger også hjelp til løpene sine.

Før ferien kjørte mange norske lag Midnattssolsrallyt med base i Vimmerby.
Gode norske resultater, seier til brødrene Grøttum og norsk på 2 og 4. plass. Se resultater fra løpet på: http://raceranking.net/res/msr2018.pdf
Vi gratulerer Anders og Jørn med Totalseier og også gratulasjoner til Torhild Hallre som vant «Damepokalen»

Første løpet i NTM Challenge-cup er 25. august. Det er  KNA Sommerally Grimstad og det er åpnet for til sammen 20 deltagere i Challenge-klassen.
For ytterligere info er hjemmesiden her: http://www.sprintrally.no/grimstad

Samme helgen kjøres 3. runde i NEZ Regularity Rally i Finland og det er 3-4 norske lag som reiser over for å måle krefter med konkurenter fra Norden.

I Trollhättan kjøres Strømkarlsrallyt 1. september, for de som har lyst og mulighet finner dere mere info på:  http://krhdata.com/infinite_racing/stromkarlsrallyt_2018.pdf

Siste runde i NEZ Regularity Rally arrangeres i Mølndal (like syd for Gøteborg). Håper å se mange norske på startlisten og de svanske og norske løpene er bygget på samme mal.
Det betyr at dere ikke får store overraskelser i forhold til kjøreordre som benyttes i Norge og det er fine løp.
Innbydelse til løpet ligger vedlagt.

15. september kjører KNA Drammen Spiral Challenge med base i Hokksund og det blir pause på Blåberg Kafe på Blefjell. Kjente veier for mange, men vi har også i år funnet veier det ikke har vært kjørt løp på tidligere.
Dette løpet teller også med i NTM Challenge –cup og i KNA-mesterskapet og håper på mange deltagere, også noen fra Sverige og Danmark.
Vi trenger også hjelp, så har noen lyst til å bidra så gi beskjed………..

Kolsva inviterer til Regularity Rally 6. oktober og innbydelse til løpet ligger som vedlegg. Dette er et løp hvor det har vært med mange norske lag og med gode plasseringer.

17. oktober ABMO Stifinneren Challenge www.abmo.noDet er litt rolig i september, med hold av 10.november. Da kjøres Midnight Run, ser ut som dette går i Tyskland.
Vi får nok mer info etter hvert.

Til slutt en bønn om hjelp til NM i Autoslalåm, som arrangeres av KNA Drammen på Basserudåsen lørdag 29. september. Har dere mulighet til å sette av lørdagen, ring eller send en mail……..

Minner også om Challengekonferansen på Helsfyr 17. november. Hold av datoen og håper det blir 35-40 stykker, som tidligere år.

Mvh.

Oddvar M.
90 01 94 90