tirsdag 22. januar 2008

Nyheter, Januar - Informasjon fra Oddvar Moland

Hei alle sammen !
Store nyheter, sjekk www.challengelop.no. Takk til de som har satt i gang dette !!
Dette er en god start og har tro på at denne siden vil være til nytte "for gammel og ung".
Ellers går det fort mot starten på Monte-Carlo Historiqe, 24 norske lag starter fra København torsdag 31/1 kl. 16:00. 3 norske fra Barcelona på fredag 1/2.
Mange av de norske lagene har vært og kjørt gjennom løypa og vi håper på gode norske plasseringer.
Sjekk arrangørens hjemmeside for oppdateringer om utviklingen i løpet, www.acm.mc
Det vil bli arrangert en Challenge-konferanse på Lier Veikro, like ved Drammen (gamle Lierkroa), lørdag 8. mars.
Innbydelse kommer om kort tid. Planen er å oppdatere/ justere Challenge-reglementet, diskutere kjøreordre og kart og komme med tips til nye og gamle arrangører. Hadde satt pris på om de som har planer om å arrangere løp i 2008 møter opp. Her er det nyttig informasjon. Ønsker også at de som ikke har vært med så lenge setter av denne datoen, nyttig med tilbakemeldinger fra de som er vår målgruppe.
Fått bekreftet at Norsk Morgan-Klubb arrangerer løp 10.april, hold av datoen. Base på Gjelleråsen, like nord for Oslo.
Til de som venter på innbydelse og tilleggsregler for NTM Challenge-cup, løpet 10/4 er bekreftet og også løpet som DHMC arrangerer 13-14 juni vil også inngå i cupen i år. Dette løpet har normalt sin base i Vejen, mellom Århus og Esbjerg. Tidsmessing har det gått fint med ferge fra Oslo torsdag kveld, da har vi god nok tid til starten fredag ettermiddag. Ferge hjem på søndag, så det er bare fredagen som "går tapt". Sjekk deres hjemmeside, www.dhmc.dk Her ligger det mye info om hvordan de gjennomfører sine løp, dette løpet er ikke så mye anderledes en de norske løpene.
Har også fått en hyggelig melding fra Danmark, de starter opp en cup i 2008, "Classic Tour" som tilsvarer vår Challenge-cup og et av løpene som inngår i cupen er KNA Drammen's Spiral Challenge 20.september. Det setter vi selvsagt pris på.
Kommer tilbake når det er noe nytt å melde !
Mvh.
Oddvar M.