søndag 6. januar 2008

NAF Asker & Bærum Vinter Challenge 2008


Da nærmer det seg A&B Vinter Challenge 2008, se KNA Oslo og Omegn sine sider. Start i Sandvika 12 Januar. Det åpnes på helt andre måter for nybegynnere med egen klasse C2; Kom med den bilen du har, uten spesielt utstyr og delta i Challengeløp. Du får helt sikkert bruke GPS hvis du vil det. Engangslisens kjøper du på stedet før start. Det vil garantert stille biler som tar dette som oppvarming til Rallye Monte-Carlo Historique 2008 i slutten av måneden. Mer om Vinter Challenge 2006 eller 2007 bilhistorie.no der bildet over er klippet fra. Ryktene sier at det kan bli heftig is kjøring ála 2007 løpet, men kanskje lenger (??)

Siste info fra Oddvar Moland:

Lørdag 12/1 arrangerers første løp i årets NTM-cup i Challenge. Det er NAF Motorsport Asker og Bærum som er først ute med sitt Vinter Challenge med base i Sandvika. Løypa går i hovedsak i søndre Buskerud, totalt 32 mil på forhåpentligvis, fine vinterveier.
Oppfordrer dere som har mulighet, til å ta en tur til Valle Gård i Lier, vis à vis Gartnerhallen og nabo til Liungbanen. Fra E-18, følg skilt til Hønefoss/Lierbyen, fra rundkjøringen er det 900 m til parkering ved klubbhuset til Liungen. På gården skal deltagerne kjøre en ferdighetsprøve som er ca. 700 m lang, denne kjøres 3 ganger. Første bil er forventet til Valle kl. 13:30.

Salg av pølser og vafler på "lagret" med fin tilskuerplass på lasterampa.

Minner også om at etternølere er hjertlig velkommen til å delta i Vinter Challenge, uansett type bil og årsmodell, med eller uten trippteller !! "Mini-kartleserkurs" i Sandvika torsdag kl. 18:30 på NAF-Sentret.

Ingen kommentarer: