tirsdag 17. april 2018

Snart sommerdekk og challenge Oddvar?


April 2018
Hei !

Nye løp og nye muligheter……………

Det er plass til flere deltagere i Hokksundsprinten 19. april, med base på Sundhaugen i Vestfossen.
Enkelt kurs og løp på 45 km.  Teller i KNA-mesterskapet i Challenge.

Må gratulere Terje Nilssen og Tore Fredriksen med 2. plass i Coppa d’Europa Sport. Krevende løp og det var 4 norske lag som deltok.   http://www.coppa-europa.org/coppa18/resultuk18.htm
Og ikke nok med det…………….Svein Lund og Tore Fredriksen ble nr. 2 i klassen og ble beste utenlandske lag i Rallye Praha Revivial i helgen. Det gratulerers !!!  http://revival.just-rally.com/vysledkyLøpet i Arendal, med KNA Vest-Agder som arrangør ble en fin tur i flott vårvær. Mange fine veier som det ikke har blitt brukt i billøp på mange år. Trivelig med fremmøte på fredag og sosialt samvær fredag kveld. Resultater finner dere her:  http://bilsportgps.no/resultater/resultater%202018-2.html  og oppdatert liste i NTM Challenge-cup ligger som vedlegg.

Neste løp i NTM Challenge-cup er allerede søndag 29. april og det er NMK Sandefjord som arrangerer. Innbydelse og tilleggsregler ligger som vedlegg. Håper vi ser mange i Debutantklassen i Sandefjord.

Vårsesongen her hjemme avsluttes med Fredriksten Challenge 26. mai. Innbydelse til løpet ligger vedlagt og her er det også opplyst om hjemmesidene til løpet. Dette løpet er 2. runde i NEZ-mesterskapet og teller også med i KNA-mesterskapet.

KNA Drammen arrangerer Autoslalåm på Basserudåsen 5. mai og det hadde vært fint å se mange av dere der. Nytt av året er at det er egen klasse for Veteranbiler, klasse 4. Dette er en klasse for biler som er 30 år og eldre. Har du ikke en slik bil er det andre klasser som sikkert passer.
10. mai kjører NMK Sandefjord Autoslalåm på Håsken. Dette løpet teller også med i Østlandscupen, hvor også KNA Drammen sitt løp teller med. Dere finner info på http://autoslalom.no/wp/

I Sverige er første løpet  9. juni og innbydelse er allerede kommet og ligger vedlagt. Base er i Allingsås, nordøst for Gøteborg, 30 mil fra Oslo. Løpene i Sverige er å anbefale, så ta en tur og avslutt vårsesongen med en «Svenskehandel».

Ikke glem påmeldingsfristen for Midnattssolsrallyt, 27. april. Info her:  http://www.midnattssolsrallyt.com/content/

For de som har lyst til å kjøre i Danmark er det 2 løp som arrangeres før ferien, 12 mai i Slagelse og 9. juni kjøres Øresundrally, se  https://www.dasu.dk/media/33471/fdm-dasu-classic-folder-2018.pdf
Informasjon om løpene i Danmark finner dere også her: https://www.dhmc.dk/

Ønsker alle en fin vår.

Mvh.

Oddvar M.
90 01 94 90