fredag 28. desember 2007

RMCH 2008 - Søknadsprosess, datoer etc

Oppsummering av søkeprosess til Rallye Monte-Carlo Historique 2008


Søknad lastes ned fra arrangøren sin hjemmeside og sendes per brev til:

Automobile Club de Monaco
Att: Mélanie Bastide
23, bd Albert 1er
98012 MONACO CEDEX
MONACO

Inkludert i søknaden skal det være

  • Bilder av sjåfør og kartleser
  • Bilder av bilen
  • Kopi av godkjent FIA/FIVA papir på bilen
  • Referanse til forsikring på bil
  • Informasjon om betaling (f.eks MasterCard)
  • Lisensnumre (kan evt kjøpes spesielt av arrangøren, 50 EUR)
Man kan eventuelt kontakte Mélanie Bastide på telefon +377 93 15 26 00 (hun snakker englesk) eller på mail historique@acm.mc. Får du lyst til å være effektiv og sende søknad på faks eller levere digitalt per mail, kan du bare glemme det...

Fristen for innlevering av søknad fungerer slik at søknaden skal være ACM i hende innen fristen, mao bør den postes i god tid før fristen, alternativt sende med f.eks UPS men det koster fort 500 kroner. Fordelen er at UPS Express garanterer levering dagen etter, men de kan gjøre feil som alle andre!

Fristen for påmelding til 2008 løpet var 12 Nov 2007.

Så fort ACM har mottat søknaden vil du motta et brev som bekrefter at søknaden din er mottatt.

Noen dager etter at deltagerlisten er offentligjort på nettet vil man motta en bekreftelse på at man er valgt ut til å delta, evt det motsatte (brev datert 23 Nov 2007)

Offisiell liste over deltagere ble publisertwww.acm.mc 26 Nov 2007.

Deltakerlisten vil man senere motta i posten i midten av desember, arrangøren bekrefter her ditt offisielle startnummer (brev datert 13 Des 2007).

I tillegg vil man motta 2 stk A5 hefter, den ene heter Supplementary Regulations som sier noe om regler, krav til bil, fører og informasjon generelt. Det andre heftet såkalt Regularity Stages - Roadbook, er en mini roadbook som angir de 14 regularty etappene. Det som er spesielt med denne er at tulipanpiler er angitt med kilometerangivelse, men tall etter komma er utelatt så man må gjøre ekstra research for å få så eksakte distanser som mulig i kjøreboken.

Man vil også motta informasjon fra lokal arrangør fra den byen man skal starte, evt korreksjoner på tidligere utsendt materiale og generell informasjon som vedgår deg og arrangementet.

Før løpet må man sørge for å ha gyldig pass, førerkort og forsikringsbevis samt fornye lisens. Før man kan sende søknaden må man ha gyldig FIA eller FIVA papir på bilen, men man kan godt få inn korreksjoner i disse (f.eks gyldige dekk- og felgdimensjoner) etter utløpt søknadsfrist og før start løp, kontakt Norsk Bilsportforbund (NBF)

Tre alterative papirer på bilen er aktuelle:
  1. FIVA Identity Card
  2. FIA Historic Technical Passport
  3. FIA Historic Regularity Rally Car Pass
For å delta i RMCH 2008 måtte man betale påmeldingsavgift på 3400 EUR, da inngår to overnattinger i Monte-Carlo og avsluttende gallamiddag for fører og kartleser

Ingen kommentarer: