tirsdag 18. april 2017

Oddvars newsletter april-->Hei !

Da er vi klare til å starte på vårsesongen og det er nok av løp og velge i, dersom man vil krysse grensen…….
Coppa d’Europa, som passerte gjennom 8 land, med krevende orientering var ett lærerikt og flott løp. Lange dager, fine veier og premier til 3 av 5 norske lag. Flott 3. plass i klassen til Trond og Tore Martinsen !!
Håper på flere norske lag neste år. Resultater finner dere her: http://www.coppa-europa.org/coppa17/resultuk17Oppdaterte resultater fra NTM Challenge-cup: http://www.challengeportalen.no/ 

Allerede 22/4 -17 arrangeres løp i Sverige. Älesvängen, med start i Nol som ligger ca. 10 km fra Kungälv, på E 45. Se http://www.raceconsulting.se/wp-content/uploads/2017/03/Inbjudan-Alesvängen-2017-2.pdf

Ikke glem KNA Drammen sitt treningsløp med base i Hokksund, torsdag 27. april. Sjekk http://www.challengeportalen.no/hokksund17 for innbydelse og påmelding. Har dere venner og bekjente som kunne tenke seg og prøve en kveldstur på 4 mil, med «kurs» både før og etter løpet, spre informasjon ! Kom med bilen dere har, ingen ekstra tripp er nødvendi for å finne fram.

6.mai er det tilbake til Sverige for å kjøre Mölndalstrippen med start i Gällared som ligger i nærheten av Ullared. Dette løpet kjøres ikke sammen med rally og er mer lik løpsoppsettet vi bruker her hjemme.

Dagen etter, søndag 7. mai arrangerer KNA Drammen Autoslalom på Basserudåsen i Kongsberg. Hadde vært artig om det dukket opp en del fra «Challengemiljøet». For dere som har biler som er eldre enn 30 år er det egen klasse, «Klasse 4 Veteranbiler».

Søndag 14. mai kjøres neste løp i NTM Challenge-cup. Det er NMK Sandefjord som arrangerer Vestfold Challenge og tilleggsregler er allerede lagt ut på: http://www.challengeportalen.no/vestfold17

For de som ikke er ferdige med «Svenskehandelen» er det ny mulighet lørdag 20. mai. Innbydelse til Götenerundan ligger som vedlegg. Götene ligger 8 mil nordøst for Trollhättan.

Årets 4. løp i NTM Challenge cup er KNA Halden sitt Fredriksten Challenge. Løpet kjøres 27-28. mai og dette er 2-dagers løp med overnatting i Ed. Innbydelse ligger som vedlegg. Dette er også 1. løp i NEZ-mesterskapet i Regularity Rally, så vi håper på deltagere fra våre naboer i syd og øst.

Påmelding til Midnattssolsrallyt åpnet fredag 14. april og stenger 7. mai. Allerede etter 2 dager er det påmeldt 120 deltagere og 20 av disse er i «Regularityklassen». Løpet har base i Vimmerby og starter 28.juni med målgang 1. juli. Er det deltagere som mangler «riktig»  bil vet jeg at det er det mulighet til å leie en Toyota, ta kontakt med undertegnede dersom interesse.

Mvh.

Oddvar M.
90 01 94 90