mandag 3. august 2015

Høsten 2015 newsletter fra Oddvar.



Hei !

Etter god norsk innsats i Midnattssolsrallyt, med 4 norske lag blant de 5 beste,  er det på`n igjen…Dersom noen lurer på resultatet, er dette her: http://www.raceranking.net/res/msr2015.pdf

Høstsesongen er i gang og det starter med løp i Finland, nær Helsinki, 8-9. august. http://www.autoliitto.fi/autoliitto/al-sport/tasanopeus-regularity/tapahtumat-events/al-cup/hangon-ajo-hangoloppet/
Dette løpet er 4. runde i NEZ Regularity Championship.

Allerede helgen etter arrangerer DHMC Classic  Car Challenge, med start i Middelfart og overnatting/ mål i Vejen. Løpet kjøres fredag og lørdag 14-15.august. Ferge ned torsdag kveld og hjem på søndag. Arrangøren har følgende hjemmeside: http://www.dhmc.dk/CCCweb/index.html og det er fortsatt mulighet til å melde seg på.

22.august innbyr NMK Sør-Gudbrandsdal til Lillehammer Challenge og all informasjon om løpet kan dere finne på følgende link:  http://www.challengeportalen.no/lillehammer15
Dette løpet teller i NTM Trailer & Tipp AS Challenge cup og Per Hagen AS Nybegynnercup.

29.august arrangerer Mølndal MK, sitt løp. De har base i Mølndal, like syd for Gøteborg. Kjøres etter tulipanpiler med pålitelighetsetapper og ferdighetsetapper. Se vedlagte innbydelse.

5.september innbyr NAF Øvre Østfold til John Unneruds Minneløp med base i Spydeberg. Dette løpet inngår også i NYM Trailer & Tipp AS Challengecup. Innbydelse til løpet ligger som vedlegg.

Da er det en «frihelg» før KNA Vest-Agder arrangerer neste løp, 19.september. Løpet er tellende i både NTM og Per Hagen «cupene». Teller også i KNA-mesterskapet. Basen er i Sørlandsparken, nord for Kristiansand.
Innbydelse og tilleggsregler ligger vedlagt.

Spiral Challenge kjøres 3. oktober med base i Hokksund og i år har vi pause på Sigdal Motorbane. Dette er siste løpet i KNA-mesterskapet og Per Hagen Cup. Selv om elgjakten har startet er grunneierne velvillige til å låne oss veier, så da blir det 2 orienteringsetapper i år også……..
Innbydelse til løpet ligger om vedlegg og vi i KNA Drammen håper at vi får besøk av både svenske, danske og tyske lag, i år som i fjor.

Siste løpet i cupen er Stifinner`n Challenge 22.oktober, mer info kommer senere.

I januar 2016 kjørers Winter Trial i Norge med hollandsk arrangør. Starter 24.januar og målgang 29.januar.  Pr. i dag er det kun 2 norske lag som er påmeldt og håper jo det blir flere lag fra Norden. Løpet har et opplegg som passer oss som kjører løp i Norge, Sverige og Danmark. Det er klasse for både erfarne og nybegynnere. Opplegget til arrangøren er perfekt og har dere lyst til å bytte ut motorveier i Tyskland med «overbrøyta» veier i stummende mørke i Trysil, da er det bare å melde seg på. Les mer om løpet på: http://www.thewintertrial.nl/

Beklager dersom noen er lei av mine «masemailer», gi meg beskjed, så sletter jeg adressen.

Ønsker alle en fin ettersommer og håper at vi treffes i løpet av høsten !

Mvh.

Oddvar M.
90 01 94 90