mandag 18. mai 2015

Oddvars Newsletter mai-juni

Hei !

Vestfold Challenge er avviklet og det er bare å gratulere far og sønn Møller fra Lillehammer med totalseier i årets løp. Deltagerantallet var skuffende lavt i utgangspunktet og det ble ikke bedre da det dessverre var noen avbud på løpsdagen i tillegg. Håper at det blir flere deltagere i Halden og at både biler og folk kan «beholde helsa».

Neste løp i NMT Challenge Cup er Fredriksten Challenge i Halden, dette er også 2. runde i NEZ mesterskapet i Regularity Rally.

Allerede 14 dager senere kjøres det 3. løpet i NEZ mesterskapet. Da er det Kolsva MS som arrangerer sitt løp 13.juni.