mandag 6. januar 2014

Newsletter 2014 fra Oddvar om sesongen som kommer.....

Hei alle sammen og Godt Nytt År !

Da kommer det litt informasjon om løp og cuper i Norge og Norden samt litt om utenlandske løp.

Rolf Ingar Schou og AS Norsk Bilgaranti er også i år med og sørger for at vi kan arrangere Challenge-cup 2014. Stor takk til Rolf Ingar !! Innbydelse til cupen og reglement Norsk Bilgaranti Cup...
 
En liten bønn til deltagerne. Det blir levert ut reklame som skal settes på bilen og dersom denne kan få lov å sitte på bilen fra løp til løp setter vi pris på dette. Passer ikke dette får dere selvfølgelig nye på neste løp.

Hakon «på Sørlandet» har skaffet en sponsor og vil arrangere en cup for nybegynnerlag, kl. C2. Innbydelse til Per Hagen AS Nybegynnercup 2014 ligger også som vedlegg. Håper dette kan være med å bidra til at flere lag deltar i våre løp. Innbydelse her...

Det blir også i 2014 arrangert Nordisk Regularity-cup. Deltagelsen har dessverre ikke vært «overveldende», men i år vil det være 2 løp i hvert land, totalt 8 løp. 5 av 8 løp vil telle og det betyr at man ikke trenger å reise «Norden Rundt» for å kunne oppnå et bra resultat. Innbydelse kommer senere, men det første løpet vil være Fredriksten Challenge 24/5 og det andre løpet i Norge er Spiral Challenge 27/9. De danske løpene vil være Classic Car Challenge 5/7 og Øresundrally 16/8. I Sverige er Kolsva MK som kjører regularity-klasse i SM-runden i rally 13-14/6.
Informasjon om øvrige løp i Sverige og Finland vil komme sammen med innbydelsen.

Her hjemme starter sesongen 8.februar med Challengeklasse i Rally Hadeland. Tilleggsregler med info om påmelding etc. legges ut i løpet av 1 uke, følg med på www.rally-hadeland.no
8.mars arrangerer KNA Halden «KNA Vinter Challenge». Se pressemelding nederst på siden.
Søndag 27.april blir vi invitert til en ny arrangør, NMK Sandefjord, som kjører Vestfold Challenge med base i Sandefjord.   
Neste løp er 9 og 10. mai. Da er det Rally Sørland som innbyr til 2-dagers løp, Rally Sørland Historik.
Siste løp i Norge før ferien er Fredriksten Challenge, tradisjonen tro, med base i Halden. Datoen for dette løpet er 24.mai.
Alle disse løpene inngår i AS Norsk Bilgaranti sin Challengecup.
Viktig melding til de som deltar i Autoslalom: Løp på isen på Hurdalsjøen i slutten av februar eller starten av mars og løp på asfalt på Basserudåsen, Kongsberg 5.mai. For de som ønsker å arrangere Autoslalom har NBF arrangørkurs 4.mai i Hokksund

Første løpet i Danmark er 1.februar, se info på www.dhmc.dk

For informasjon om øvrige løp i Norge, Norden og Europa følger en terminliste som inneholde de aller fleste løp i Norden og en del løp i Europa hvor norske deltar eller har deltatt tidligere.

En vellykket tur til Korsika i oktober 2013, i regi av Billerud Motorsport og Tom Gulbrandsen, hvor det var 10-12 norske lag som deltok, ga mersmak. Det er allerede planer for 2014, men hvor «ferden går» er ennå usikkert. Mange av dere får vel informasjon fra Tom, men er det noen som «ikke er på lista» og ønsker info om opplegget, send en mail  til togulb@online.no
Han er snill og grei og vil sikkert sørge for at dere kommer på «maillista» for opplegget.    

Det er 15 norske lag som starter i Monte Carlo Historiqe og ifølge hjemmesiden til arrangøren er det 10 lag som starter i Oslo 23.januar. Dere kan følge våre deltagere på hjemmesiden, www.acm.mc

3.februar starter 6 norske lag i København, for å kjøre The Winter Trial. Bjørn Andresen, som vant løpet i 2013 med en nederlandsk kartleser starter som nr. 1. Løpet kjøres i Sverige og Norge med målgang i Oslo 8.februar. Følg med på hjemmesiden: www.thewintwetrial.nl

Mange norske deltar jo år etter år i Midnattssolsrallyt, ingen nyheter på hjemmesiden ennå. I følge terminlisten på SBF skal dette løpet i år arrangeres 26-28. juni, men vi får nok informasjon fra arrangøren i løpet av vinteren.

Under ser dere info om Rally Hadeland, KNA Vinter Challenge og ett løp som arrangeres i Belgia og det er Joseph Lambert som er «sjefen» for dette. Han har vunnet Monte Carlo Historiqe, Rally Portugal og mange andre løp. Til og med blitt nr. 2 i Øresundrally (etter Terje N. og Tore F). Dette løpet kjøres uken før Coppa d`Europa.

Mvh. Oddvar M.   90 01 94 90

Velkommen til Rally Hadeland 2014

NMK Hadeland ønsker med dette velkommen til Rally Hadeland 2014 som arrangeres for 30 gang 8.februar på kjente og kjære etapper i Brandbu og Tingelstad almenning.
Løpet vil bestå av 3 etapper som alle vil bli benyttet to ganger (ca 38,0 km SS), identisk med løpet i 2012.


Innsjekk, teknisk kontroll, start og serviceplass vil være på området til Jaren Sement. Base og mål blir på Hadeland Gjestegård.

Det er i år lagt opp til gjennomkjøring av alle etapper på morgenen før start, da det ikke vil bli utarbeidet Noter til løpet.

I denne forbindelse vil det bli lagt opp til plassering av bilene på anvist plass etter innsjekk, for teknisk kontroll mens gjennomkjøringen pågår.

Det er også denne gangen innvitert til gjeste klasse 21 (Challenge). Disse vil starte før rally bilene.

Det er innvilget dispensasjon fra NBF vdr startrekkefølge, slik at nasjonale klasser starter først. Første rallybil vil starte fra service plassen kl: 12.00

NMK Hadeland gleder seg til en fartsfylt dag på skogen og håper værgudene står oss bi slik at forholdene blir perfekte.


PRESSEMELDINGKNA Halden vil i 2014 arrangerer et VINTER CHALENGE løp, lørdag 8.mars.  VINTER CHALENGE løpet  er et ”Pålitelighets” løp, ingen orienteringsetapper, og kjørerordren er lik for alle klasser. Det vil være 3 ferdighetsetapper (vær avhengig). Løpets lengde er ca.125km med innlagt ”pølsestopp” . Start og mål er Halden Auto A/S i Halden.
Første bil starter kl. 12:00 og er i mål kl. 16:00.

Innbydelse og tilleggsregler kommer .

Følg med på www.kna.no/Halden eller her...
Her er mail fa Belgia:
Willy Lux and myself wish you all a Merry Christmas and a Happy New Year
We look forward to seeing you all at the 3rd Classic Sring Roads, we organize from march 28th to 30th around Spa, one of the best suited places for regularity rallyes in Belgium.
In order to satisfy all the participants you have the choice between 3 categories  :
- discovery : tulips with distances, 500 kms, 100% on asphalt                  
- classic : tulips with distances, 550kms, 1-2 % of gravel roads
- expert : all kinds of systems ( maps, tulips with and without distances, fishbones...), 750 kms including 4 % of gravel roads ( very good conditions )  and the additional night of Friday to Saturday.
No instrument other than a chronograph and a tripmaster is necessary, we provide the tables with the imposed times.
All the details are available on the site www.classicspringroads.be
Please  do not hesitate to contact me if you have any question
Joseph
00 352 993414 or 00 352 621 239385