onsdag 15. oktober 2008

Stifinner'n 2008

Det ble en spennende og jevn Stifinner'n 08. Løpet gikk for det meste i Ringerikstraktene i det fine høstværet.

Start og mål var fra NAF sentert i Sandvika, hvor de fleste av bilene var fra tidsepoken 1960 til 1980.
Her fant d
u alt fra vanlige biler som VW boble eller Volvo Amazon eller entusiast kjøretøy som Morgan og MG den gang, men løpsformen er åpen for dagens standard bilpark. Da resultatlista kunne slås opp en time før midnatt tirsdag kveld vist det seg at det ikke skilte mer enn 8 prikker mellom de 4 beste lagene.

Vi gratuler NAF Motorsport Asker og Bærum's fører Petter A Hagen, Bærum og kartleser Leif Arne Neset i Fiat 131 fra 1975 med totalseier. Overraskende kom årets seierherre fra B klassen og med kun 8 prikker etter å ha kjørt en 11 mils løype med krevende, både orientering og politelighets etapper.

Rekruttene i C-2 klassene kjører den samme løypa men får flere hjelpemiddeler for å finne fram.

Totalvinner fra v. Petter A Haugen, Bærum og kartleser Leif Arne Neset
Vinnere her ser du de fleste deltagere fra de forskjellige klassene samlet rund Petter A. Haugens fine Fiat.-o-


Vil minne om det siste løpet i NTM-cupen som er 14.oktober. Det er som vanlig Stifinner'n og NAF Motorsport Asker og Bærum som er arrangør.

De har nå fått ny hjemmeside og der ligger alle opplysninger, se følgende link: http://www.naf.no/NAF-lokalt/Motorsport-klubber/Alle-klubbene/NAF-Motorsport-Asker-og-Barum/

Direkte link til påmeldingskjema ligger her:http://oslo.kna.no/index.cfm?template=1&id=248

VIKTIG MELDING: Torsdag 9.oktober kl. 18:30 på NAF-huset i Sandvika vil det bli holdt et enkelt kartlesterkurs beregnet på klasse C og C-2. Det vil være fokus på "å finne veien" samt hva som skjer på kontroller og langs løypa. Kurset varer et par timer.
Send gjerne en melding til Aasmund på mail aa.kleve@online.no eller på tel. 90051544, slik at vi har en oversikt over hvor mange som kommer.
Kurset koster Kr. 100/- pr. lag som dekker kopieringsutgifter