fredag 16. mars 2018

Snart påske og aktiv challenge sesong, nytt fra Oddvar.Hei  alle !

Vi får håpe at våren snart får overtaket og at vinter og snø ikke ødelegger for «vårløpene».
Det blir en hektisk vår for noen av oss og her kommer litt info om løp som er aktuelle.
For de som lurer på hva vi driver med så er det informativ folder vedlagt, takk til Grøttums.
Lyst til å lære mer om Challenge last ned folderen til Brødrene Grøttum her…

 

5 norske lag tar turen til Nederland, Belgia, Tyskland. Østerrike og Tsjekkia for å delta i Coppa `d Europa, 21-24. mars. Dette er kartlesing hele tiden og du får kjøreordren 10 minutter før du starter på morgenen og ut etter pause.
Spennende og hektisk løp hvor nordmenn har hevdet seg bra tidligere år.

1. runde i NEZ-mesterskapet arrangeres i Danmark, på Jylland, 6-7. april. Så langt er det påmeldt 2 norske lag, men det er ikke for sent. Passer fra med ferge fra Larvik torsdag ettermiddag og hjem på søndag. Påmeldingsfristen er 2. april, så dere har noen dager å fundere på.
Informasjon om løpene finner dere her:  http://osport.dk/Tillaegsregler/Indbydelse_MAC_2018_web.pdf

Her hjemme setter vi i gang 14. april. Da arrangerer KNA Vest-Agder Challenge Sør. Base på Tromøya og der er det muligheter for overnatting, noen få hytter igjen……………..
Dette er 2. løpet i NTM Challenge-cup og teller også med i KNA-mesterskapet i Challenge. Pr. nå er det påmeldt 17 lag og expertklassen er så langt nesten fraværende. Nå må vi våkne og melde oss på, fristen er 30. mars. Det innbys også til «Gjesteklasse» som kjører Ferdighetsetapper og transport mellom etappene. Det kan bli spennende å høre reaksjonen, kan være en ide for andre arrangører også.
Følg også med på Facebooksiden for oppdateringer og info: https://www.facebook.com/search/top/?q=challenge%20s%C3%B8r%2Fbilsport%20for%20alle

17.  april har NMK Sandefjord teorikurs i Challenge-løp. Ta kontakt med arrangøren for tidspunkt og sted og følg med på Facebook:

De som ønsker å få testet ut teorien i praksis kan melde seg på Hokksundsprinten torsdag 19. april.
Løpet har base i Vestfossen og innbydelse/ tilleggsregler ligger vedlagt. Kart hvor base er inntegnet er også vedlagt.
Har registrert at dette løpet også er tellende i KNA-mesterskapet og vi innbyr derfor alle klasser til å delta.

Løp 3 i NTM Challenge-cup arrangeres av NMK Sandefjord søndag 29. april med base i Sandefjord. Det kommer mer info senere og følg med på https://www.facebook.com/NMK-Sandefjord-289253267895939/
Her dukker det nok innbydelse og det vi trenger å vite.

Til slutt tar vi med at KNA Drammen arrangerer Autoslalåm på Basserudåsen ved Kongsberg søndag 6. mai. Det er egen klasse for «gamle biler», så ta med «Challengebilen» og kom:
«Klasse 4: Veteranbiler. Veteranbiler er biler som er 30 år eller eldre. Dersom det er påmeldt færre enn 3 deltakende veteranbiler i klassen, blir bilen/e henvist til klasse 1 eller klasse 2 etter vanlige regler for den aktuelle klassen».
Alternativt kom med bilen du har, vi har alltid plass til flere deltagere og også medhjelpere…………

Til slutt, HUSK: Påmelding til Midnattssolsrallyt som åpner 30. mars og stenger 27. april. Løpet kjøres i tidsrommet 27-30. juni, med base i Vimmerby.
Følg også med på http://kz18954.blogspot.no/, hvor det legges ut nyheter. Registrerer også at en «ny Challengeside» er på gang, i tillegg til at mange klubber benytter Facebook eller hjemmesider for å informere om aktiviteter.
Håper at «masemailene» snart kan pensjoneres og at vi kan «finne ut av» ting på egen hånd.
Blir det for mye mas, gi meg beskjed dersom «challenge-mailer» ikke er av interesse for dere.  

Med ønske om en rolig påske og håper vi treffes i løpet av våren.

Mvh.

Oddvar M.
90 01 94 90