Sesongavsluttningen og høstprogrammet 2012

Siste 21 okt 2012

Resultaterer her....
Norsk Bilgaranti Challenge Cup 2012
Her er vinnerene i de forskjellige klassene: Thorbjørn Bye, Stein Røed, Reidar Moland, Jan Moland, Anders Grøttum og Jørn Grøttum.

Samme gjelder Nordisk Mesterskap som ble vunnet totalt av Åsmund Kleve og Oddvar Moland GRATULERER!

Nordiske Challenge og Regularitycupen 2012

Premieutdeling for Norsk Bilgaranti Challenge-cup ble avholdt i forbindelse med avslutningsløpet 20 okt i Spydeberg lørdag.

Resultater etter John Unneruds Minnerløp 2012, som ble en flott avsluttning på årets sesong:
Ferdighetsprøver, en spennende prøve i år....

Resultater med alle prikker og etapper...   Resultater kun total ...     Arrangørweb her...

Vandrepokalen, som Johns barn Anette og Christian ga oss da vi første gang arrangerte John Unneruds Minneløp, vandret i år fra Thorbjørn Bye til Rolf Ingar Schou. Dette er en sølvpokal som John vant i Glommaløpet i 1968. Det var NAF Øvre Østfold som var arrangør den gangen også. Pokalen deles ut til den føreren som har det beste totalresultatet etter Ferdighetsetappene. Anette Rostad Unnerud overrakte vandrepokalen under premieutdelingen på Fjellheim.

Resultater etter Stifinner'n i cupen.

Det ble en fin Challenge kveld og her er resultatene:

Totalt alle klasser...

Totalt med etappe resultater...

Hei !
Etter en fin tur hos debutantarrangøreren, NMK Sør-Gudbrandsdal er listen å¨oppdatert.
Resultater fra løpet finner dere her..
Ellers gjenstår det 2 løp i Danmark, 3/11 kjøres Stjerneløpet og lørdag 10/11 arrangeres Midnight Run, hvor det er 3 norske lag som allerede er påmeldt.
Løpet kjøres lørdag kveld og det passer greit med ferje ned på fredag og hjem på søndag. Løpet skal kjøres i område øst for Esbjerg, mer info www.dhmc.dk
Vær snill å gi meg beskjed dersom det er noen feil eller spørsmål vedr. cupresultatene.
Mvh. Oddvar M.
Resultater for Spiral Challenge 2012 her....

Lørdag 18. august går det "lille" startskuddet for vårt bidrag til motorsporten i Norge, "Radiomotor".

Sendeskjema her:

Hei !

Etter en, for mange, vellykket "ferietur" til Västerås og Midnattssolsrallyt, med 3 norske lag blandt topp 5 er det tilbake til "hverdagen". Resultater fra løpet, se www.resultatservice.se/rally/2012/midnatt/

Det er således på tide med "mye" informasjon om hva som står på programmet i høst + litt til.

I Norsk Bilgaranti Challenge cup er det stadig nyheter og det er, gledelig nok, kommet et løp til som inngår i cupen, dog ikke som "hovedløp". NMK Lillehammer med far/ sønn Møller i spissen arrangerer løp, med base på Lillehammer 29.september. Det betyr at det er 4 løp som gjenstår i cupen og mange muligheter til å beholde/ forbedre sitt resultat.
Om vi skal tillate "etteranmeldte" løp kan jo diskuteres, men situasjonen er jo den at det ofte er et rally som ønsker Challengeklasse, eller som nå, NMK Lillehammer vil arrangere løp. Håpet er jo at det er en liten "gulrot" for deltagerne at løpet inngår i cupen og derved vil flere stille til start.
Send gjerne noen ord til undertegnede, de som har synspunkter på dette.

Følgende løp gjenstår i Norsk Bilgaranti Challenge-cup:
15.september, Spiral Challenge med base i Hokksund. I løpet inngår det 6 ferdighetsetapper og 4 O-etapper, så vi håper det blir et fint løp både for fører og kartleser. For ordens skyld, i klasse C og C2 er det tulipanpiler på hele løpet, også på O-etappene.
29.september er det NMK Lillehammer som debuterer som arrangør, og det er veldig bra. Innbydelse til dette løpet ligger også som vedlegg.
Tirsdag 16.oktober arrangerer NAF Asker & Bærum Stifinner`n Challenge, som vanlig med base i Sandvika. Mer info om løpet kommer senere.
20.oktober kjøres "finalen" i Norsk Bilgaranti Challenge cup, John Unneruds Minneløp med base i Spydeberg.
I år ønsker vi og avholde premieutdeling for cupen etter premier for løpet er delt ut. NAF Øvre Østfold har en fin ramme rundt løpet og har også et fint lokale til formålet.

Så får vi informere om de gjenstående svenske løp, som inngår i den åpne svenske regularity-cupen.
Først ut er Mølndals Motorklubb som arrangerer sitt løp, Mølndals Trippen 25.august. Basen er i Mølndal, like syd for Gøteborg og løpet kjøres etter kjørebok med tulipanpiler hele veien. For oss norske er det er type kjøreordre vi er kjent med fra løp her hjemme. Det ville vært fint med mange norske deltagere på løpet, i en ellers "stille" august måned. Inbydelse til løpet ligger som vedlegg.
Allerede helgen etter kjøres det siste løpet i Sverige. Södertörns Bil-O klubb kjører sitt løp lørdag 1.september og løpets lengde er 97 km. Base er i Härad, like øst for Eskilstuna, mellom Ørebro og Stockholm på E20.
Inbydelse ligger som vedlegg.
Det kjøres i år for første gang en Nordisk cup i regularity og det gjenstår et løp i hvert land.
11-12. august kjøres Hangöloppet med base i Espo, nordvest for Helsinki. Følg denen linken for løpets hjemmeside: http://sites.google.com/site/hangonajo/home-1
25.august er neste løp i cupen, Mølndals Trippen i Sverige, som er omtalt ovenfor.
Danmark arrangerer sin andre runde i cupen 8-9 september. Det er Øresund-Rally med base i København og målgang på Sturup Raceway, like øst for Malmø på søndag ettermiddag. Norsk seier i 2011 til Henning Jørstad/ Tine Hallre og vi får krysse fingere for samme resultat i år. Løpets hjemmeside er: www.oresundrally.org
Finalen i den Nordiske cupen kjøres i Norge 20.oktober. NAF Øvre Østfold arrangerer John Unneruds Minneløp, dette løpet er også omtalt ovenfor.
Går alt etter planen vil premieutdelingen for den Nordiske cupen deles ut etter målgang.

En kort overgang til 2013 og jeg fikk følgende mail fra Grete Keyser: "Så Oddvar; på din neste mail vil du etterlyse kartlesere til Rallye des Princesses i overgangen mai/juni 2013. Kartleser kan evt fly til Paris og hjem fra Nice hvis man ikke ønsker langtur. Den ene bilen er en Porsche 911 som eies av min niese. Hun er stasjonert i Maastricht. Var med i Rally Viking for noen år siden, og har kjørt noen løp i Holland. Den andre bilen er min Amazon med min datter som sjåfør. Hun kjørte et par løp før hun flyttet til Svalbard." Grete har følgende mailadresse:

KNA Rally Viking Challenge gjenoppstår i 2013. Løpet er planlagt til 14-15. september, 2 dagers løp og løpet kjøres på Hadeland. Mer informasjon om løpet kommer etterhver, men det er bare å glede seg. Noen år siden det ble kjørt løp på disse traktene.

Den første informasjonen fra AMC ligger allerede på nettet. Det blir produsert 2 norske kjørebøker i år også og ryktene sier at det blir endel norske deltagere i Rallye Monte-Carlo Historiqe i 2013 også. Sjekk løpets hjemmeside: www.acm.mc

Ønsker alle en fin fortsettelse på sommeren og håper mange av dere har mulighet og lyst til å delta på noen av løpene.