fredag 5. august 2011

Juli/August news fra Oddvar

Hei alle sammen !

Selv om det er best å sitte i skyggen, uten PC, her på Østlander om dagen, håper jeg noen er inne og sjekker mailen også.

Her er litt info om det som skjer:

Først ute er Vestlandsløpet, 20 august og de vil ha 15 deltagere for å arrangere løpet. De som har planer om å kjøre dette løpet må melde seg på og IKKE vente "for å se om det blir løp". Da er det for sent. Sonja skriver: "Fristen er 6. august. Det kan være lurt å bestille hotell - hotellet kan avbestilles. Håper flere kommer over til oss. Vi prøver alt vi kan her i Bergen - men det er ikke så lett."
Påmelding til: sonjabh@online.no eller SMS til 95807130. Mangler dere innbydelse/ tilleggsregler, send en mail til Sonja.
Det er flere lag fra Østlandet/ Sørlandet som allerede er påmeldt.

Neste løp i cupen er Skjærgårdsløpet 3/9 i Kristiansand. Innbydelse ligger som vedlegg og Hakon er godt i gang med planleggingen. Det er rykter om en tur oppover Setesdalen og da vet vi at det er utfordrene og spennende veier som møter oss. Det er jo også alltid bra vær på Sørlandet.......

10-11 september arangeres det 2-dagers løp med base i København. Løpet kjøres 1 dag i Danmark og 1 dag i Sverige. Se hjemmesiden for mere info.

17.september kjøres Spiral Challenge med base i Hokksund. Innbydelse ligger som vedlegg. Dette er siste løpet i KNA-mesterskapet i Challenge. Vi har pause i Lampeland, så løpet går i kjente trakter for de fleste. Har også i år funnet veier hvor det aldri har blitt kjørt billøp, så bare gled dere......

Helgen etter, 24 september kjøres "Gränsloppet", base på SAAB-museet i Trollhättan så avstanden fra Norge er akseptabel. Innbydelse her...

Glem ikke John Unneruds Minneløp 1/10 og Stifinner`n 4/10, som er siste løpet i cupen 2011.

Legger også ved resultatliste fra Rally Grimstad, oppdatert liste i Norsk Bilgaranti Challenge-cup og terminliste for resten av 2011.

Ønsker dere en fortsatt fin sommer og høst.

Mvh.

Oddvar M.