lørdag 30. oktober 2010

NSK og NMT med ny CHALLENGECUP i 2011Vi ønsker Sportsvognklubben velkommen som ny Challenge arrangør til neste år.
Men bakmennene kjenner vi og kan nevne Gustav Fr., Svein E., Erik, Johannnes, Henning og Monty. Det skal bli spennende så se hva de finner på.
Les mer her....

OBS! til dere som bruker gamle Microsoft Internet Explorer så hender det at det kommer opp et vindu med rødt kryss: Dette innholdet kan ikke vises i en ramme.
Klikk på linken nedenfor som sier: Åpne innholdet i et nytt vindu... klikk på denne.


ÅRETS SISTE CHALLENGE UTFORDRING I NORGE.

Premieutdelingen for Scandi Travel Challenge-cup vil bi i sammenheng med en sportsaften på Bygdø tirsdag 23.november fra ca. kl. 18:00-18:30.
I tillegg til premieutdelingen vil det bli vist en film fra Monte-Carlo rally 1951 - norsk tale og kanskje noe fra Classic Malt i Skottland.
Siste nytt fra Monte-Carlo Historiqe 2011 og litt om hva som skjer i Norge neste år.

For å få roadbook og nødvendige kart må du kontakte Monty Karlan montyk@online.no

PS tar du sjansen på å kjøre uten noter blir maten kald.


Siste nytt fra Gustav Fr:

Hei!

Her er det snakk om løp i Danmark nærmere bestemt i traktene ved Århus. Det er Dansk Historisk Motor Club i Vejen som arrangere sitt 6. Midnight Rum - Danmark svar på Stifinneren. Alle utenlandske lag har fri start.
Marita og jeg har meldt oss på og reiser til Danmark med Stena Line fredag 12.11.10. med retur 14.11.10. For et eldre ektepar som oss kommer fergen på 2.808,00 tur/retur. Da med lugar ned og opp, en hyggelig middag, lunch på hjemturen.

Løpet er som vanlig i Danmark orientering på kart - se innbydelsen. Logger man seg inn på http://www.dhmc.dk kan man melde seg på elektronisk.

De hadde vært hyggelig om vi ble flere norske.


Fra Jan & Vidar
Desverre har vi dataproblemer med forumet, plattformen er ustabil og nede nå. Er det noen av dere som har erfaring på å drifte/moderere forum og som kunne tenke seg å hjelpe oss med dette hadde det vært fint.
Slik det er nå foregår sikkert diskusjonen om challenge i mange lukkede rom, på epost osv. Synd at ikke alle får delta og kan holde seg orientert om utviklingen.