• 4.september - NAF Motorsport Kristiansand - Skjærgårdsløpet
  • 18.september - KNA Drammen - Spiral-Challenge
  • 2.oktober - NAF Øvre Østfold - John Unneruds minneløp
  • 12.oktober - NAF Motrorsport Asker & Bærum - Stifinner`n

** Anmeldes det ytterligere løp senere, og arrangøren ønsker at disse skal inngå i cupen vil det bli informert om dette så snart opplysningene foreligger. Uansett vil ikke noen av de ”etteranmeldte” løp bli definert som ”Hovedløp”.

Felles tilleggsregler:

1. KLASSEINNDELING
Det innbys det til konkurranse for førere og kartlesere i klassene A, B og C (ogC2) ***.

*** I cupen vil det utarbeides felles resultatliste for klasse C og C2 og ”cup-poeng” deles ut etter denne. Alle har derved mulighet til å være med på totalisten i klasse C.

Det innbys i tillegg til en egen cup for førere på ferdighetsetapper.

2. KJØREORDRE/LØYPE
Arrangøren står fritt til å lage kjøreordre/løype med forskjellig vanskelighetsgrad for de forskjellige kartleserklasser.

3. TELLENDE LØP
6 løp er tellende i poengsammendraget. Arrangeres det 6 eller færre løp er alle tellende.
Ved deltagelse i flere enn 6 løp strykes poeng i h.h.t regelverk, se under.

OBS !!
For å få godkjent resultat i cupen skal poeng fra minimum 2 av ”hovedløpene” telle med i sammendraget.
”Hovedløpene” er markert med uthevet skrift på oversikten over løp som vil telle i cupen.

4. POENGBEREGNING
Poeng beregnes etter skalaen 20-15-12-10-8-6-4-3-2-1.
Beste deltager i en klasse får alltid 20 poeng.
Arrangørens resultatliste legges til grunn for poengberegningen.
Har en deltager fullført et løp, men faller utenfor ”poengberegningen” tildeles deltagren 0 poeng. Deltagere som har brutt løp registreres ikke i cupen.

Hvis to deltagere i en klasse fullfører et løp med samme antall prikker, (og arrangøren har delt plasseringen), deles summen av poengene.
Eks.: Delt 3 plass, poengene for 3. og 4. plass er 12 og 10 poeng, hver deltager får 11 poeng.

Dersom to eller flere deltagere står med samme poengsum etter siste løp, vil deltager med flest 1.plasser rangeres først. Er det fortsatt likhet vil den med flest 2. plasser rangeres først. Ved fortsatt likhet fortsetter dette med 3.plasser o.s.v. Eventuelle resultater som er strøket vil i denne sammenhengen telle med.
Er det fortsatt likhet vil beste plassering i siste løp telle, eventuelt nest siste løp o.s.v.

Poeng tildeles kun de som fullfører hvert løp i h.t. arrangørens tilleggsregler.

Poengberegning foretas av Oddvar Moland og spørsmål i forbindelse med poengberegningen kan gjøres på tel. 90019490 eller o.moland@c2i.net.