fredag 25. september 2009

Västgøtaløpet 3/10-09

Her følger en foreløpig liste over påmeldte, av de 26 påmeldte finnner man flere kjente norske biler. Løpet er kun 30 mil fra Oslo 190 km langt med start kl 13:00, mao godt tilrettelagt for Norsk deltakelse-o-
Dette er en invitasjon fra våre venner i Sverige som arbeider hardt for å få til challengeløp hos seg. Nevnte løp arrangeres litt syd for Vara. Dit kommer man via Trollhättan og vei 47 østover mot Vara. Dette er noe å tenke på.

Fra arrangøren har vi fått anbefalt disse 2 hotellene hvorav motoristen er det rimligste og de har ledige rom til helgen 3 - 4. okt. Det er bare å klikke på linken.
Prova med något av följande:
http://www.hotellgrepen.se/ Nära startplatsen
http://www.motoristen.com/ Nära startplatsen

-> Påmelding
-> Innbydelse
Mvh
Fredrik Huseby


Hej,

Den 3/10 arrangerar Mölndals MK, med hjälp av Vara MK regularitytävlingen "Västgötaloppet". Redan nu är har vi så många anmälningar att vi är säkra på att tävlingen blir av och vi vill gärna rikta en personlig inbjudan till er som deltog i Midnattssolsrallyt.
Detta blir också den första tävlingen som körs enligt det reglemente som Jonas Öhman och Hans Sylvan har arbetat med sen i våras. Våra norska vänner kommer att känna igen sig, även om vi har gjort en del anpassningar till svenska förhållanden.
Västgötaloppet i original gick åren 1952-1953 och var då en deltävling i SM i tillförlitlighet. Nu är det 2009 och skogsstigarna har ersatts av fina asfaltsvägar (75%) och grusvägar (25%), som gjorda för en lagom krävande tur med favoritbilen.
Vi vill gärna betona att vi inte ställer något krav på att ni kommer i en historisk bil, även om det är extra roligt.
Arentorp hittar ni här: http://www.hitta.se/ViewDetailsPink.aspx?Vkiid=7M11iQKsLgINZLaZBhGQuA%253d%253d&vad=Arentorp .
Hör gärna av er med era frågor så ska vi svara så fort vi kan.

Hälsningar,

Jonas Öhman
Vara MK
Banläggare
0705805115

Lars Josefsson
Mölndals MK
Tävlingsledare