mandag 12. januar 2009

Scandi Travels Challenge-cup 2009

Vel overstått både jul og nyttår og nå starter vi med godt mot (og 0 poeng i cupen).


Fikk melding fra Jan Skute, han setter opp en egen premie til beste fører på ferdighetsetappene som inngår i årets cup-løp. Poengberegning for ferdighetseappene, ut fra totallista, er lik øvrige klasser.

Følgende løp vil telle i cupen :

17.januar - NAF Motorsport Asker og Bærum - VinterChallenge
14.mars - NAF Motorsport Kr.sand
25-26.april - KNA Halden - Fredriksten Challenge
30-31.mai - KNA Halden/ Mølndals MK - Gräns-rallyt
29.august - NAF Motorsport - Kr.sand Skjærgårdsløpet
19.september - KNA Drammen - Spiral- Challenge
13.oktober - NAF Motrorsport Asker & Bærum - Stifinner`n
24.oktober - ???????? - Høstløpet

** Anmeldes det ytterligere løp senere, og arrangøren ønsker at disse skal inngå i cupen vil det bli informert om dette så snart opplysningene foreligger. Uansett vil ikke noen av de ”etteranmeldte” løp bli definert som ”Hovedløp”.

Ellers melder Hakon i NAF Kr.sand at de starter sesongen med løp 14.mars, dette teller med i cupen.

Det planlegges en avsluttning lørdag 24.oktober med et kort løp med ett par ferdighetsetapper på formiddagen. Etter lunsj kan vi ta en prat om årets sesong og vi avslutter dette møtet med premieutdeling for løpet og årets cup. Muligheter for en hyggelig aften (gjerne med den bedre halvdel)med overnatting for de som ønsker det. Pr. idag mangler vi arrangør, men det er vel noen som kan "trå til". Hold av datoen...

Ikke glem kartleserkurset for klasse C-C2 13.januar på NAF-huset i Sandvika og heller ikke Vinter Challenge 17.januar. Sjekk www.naf.no/motorsportab

Ser av startlisten til 17/1 at det faktisk er 13 norske "RMCH-lag" som ikke er påmeldt. Noen har jo lange avstander til Sandvika, forstår det. Håper likevel noen benytter anledningen til å få en test på bil/ uystyr og samarbeidet mellom fører og kartleser før de tar "turen sydover".

Innbydelse til Rally Hokksund 7.februar følger vedlagt. Minner om at arrangøren må ha 10 påmeldinger i Challenge-klassen innen påmeldingsfristen går ut 28.januar kl. 20:00 !!
Se løpets hjemmeside www.rallyhokksund.no for påmelding eller kontakt undertegnede.

Ellers er det på www.challengelop.no siste nytt blir publisert og benytt gjerne forumet til å komme med meningsyttringer og informasjon.

Ønsker alle lykke til med RMCH, så får vi hjemmesitterne følge med på www.acm.mc.

Mvh
Oddvar M.